‘Echt betekenisvol contact’

HET TEAM

ENNY VAN ARKEL

Netwerker

“Het verbinden met en van mensen vind ik het mooiste wat er is”

Enny begon na haar Master Pedagogische Wetenschappen haar carrière in de verpleeghuiszorg. In 2014 richt zij samen met goede vriendin en tevens collega Ilse Nieuwland de succesvolle stichting Oud Geleerd Jong Gedaan op.

Enny woont in Amsterdam. Ze houdt van reizen en koken, doet actief aan kickboksen en haar grote passie is maatschappelijk ondernemen.

“Ik geloof dat er altijd en overal ruimte is voor groei en persoonlijke ontwikkeling”

Ilse startte na haar Master Training & Development op een psychogeriatrische afdeling in een verpleeghuis en gaf aansluitend trainingen aan zorgprofessionals. In 2014 richt zij samen met goede vriendin en tevens collega Enny van Arkel de succesvolle stichting Oud Geleerd Jong Gedaan op.

Ilse woont met haar man en zoon in Amstelveen, waar zij ook werd geboren. In haar vrije tijd is ze veel te vinden in de natuur, in binnen – en buitenland. Ze wordt gelukkig van goede gesprekken met vrienden, lekker eten en portrettekenen.

ILSE NIEUWLAND

Trainingsexpert

LUPA ELDERS

Projectleider

“Volgens mij begint verbinding ook met naar elkaar luisteren”

Na de studies Religiewetenschappen en Interreligious Relations/Building Interrreligious Relations ging Lupa aan de slag als projectleider.

Vanuit haar grote nieuwsgierigheid naar datgene wat het leven waard maakt voor mensen zet ze zich graag in om mensen samen te brengen.

“Volgens mij heeft iedereen op verschillende manieren behoefte aan verbinding.’’

Eric studeerde Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (HBO) en aansluitend daarop een master Sociologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens zijn Master Sociologie deed hij onderzoek voor 1330. Na het succesvol afronden daarvan is hij komen werken voor de 1330 organisatie.

Daarnaast heeft hij tijdens verschillende stages en (bij)banen gewerkt in de ouderenzorg waar hij de behoefte aan contact en verbinding vaak tegenkwam. Eric woont in Amsterdam en houdt ervan om te reizen en om nieuwe mensen met verschillende achtergronden te ontmoeten.

ERIC JACOBSSON

Projectleider & onderzoeker

ONZE TRAINERS EN GESPREKSLEIDERS

Naomi Ehrlich (Trainer en Gespreksleider)

“Samen onderzoeken hoe betekenisvol contact tot stand komt geeft veel voldoening. Want niets is mooier dan het ervaren van verbinding; de ander zien en jezelf laten zien.”

Nathalie Petersen (Trainer)

“Gedrag en communicatie vind ik fascinerend. Je kunt hiermee verschil maken in het contact met anderen. De methodiek van 1330 geeft prachtige inzichten en tools en zijn direct toepasbaar op een authentieke manier. Trots om hieraan bij te dragen voor 1330.”

Rian Verkooijen (Trainer)

“Betekenisvol contact leidt tot warme gesprekken en echte verbinding.  Mijn open mind en nieuwsgierigheid in wat mensen bindt en boeit, brengt me met hen in gesprek.”

Sandy Tjin A Koeng (Trainer)

“De methodiek van 1330 spreekt mij enorm aan. Daarbij kan je als trainer de deelnemers enthousiasmeren door de methodiek ook te laten ervaren tijdens de training. Door de trainingen te geven kan ik zo bijdragen aan nog meer betekenisvol contact!”

Mathijs de Jong (Gespreksleider)

“Met veel plezier zet ik mij in voor 1330, omdat het leggen van écht contact en het overbruggen van verschillen tussen mensen de enige manier is om ons dichter bij elkaar te brengen.”

Jolanda Naaktgeboren (Gespreksleider)

“Het is verrassend hoe het materiaal van 1330 steeds weer uitnodigt tot een persoonlijk gesprek. Mooi ook, hoe daardoor zowel bekenden als wildvreemden van elkaar kunnen en willen leren en zo geïnspireerd worden.”

Rianne Teunissen (Trainer en Gespreksleider)

“Wat is het mooi en inspirerend om door middel van 1330 je voldoende veilig en vertrouwd te voelen om in gesprek en verbinding te komen met de ander”.

Barbara Schouten (Gespreksleider)

”De 1330-methodiek blijft verrassen. Mooi hoe je met elkaar – jong en oud – in gesprek raakt door ervaringen, ideeën en inzichten te delen op een onderwerp. Wat een cadeau dat ik als gespreksleider zo kan bijdragen aan hét betekenisvolle contact.”

Christine Hoebe (Gespreksleider)

”Als gespreksleider bij 1330 merk ik elke keer dat in korte tijd er een speciale verbinding ontstaat tussen de deelnemers. Een verbinding die verdiepend is en uitnodigt om ervaringen te delen. Het begeleiden van een mooie dialoog maakt me steeds weer vrolijk, ook als het onderwerp minder makkelijk is.”