‘Echt betekenisvol contact’

TRAININGEN

1330 heeft in de afgelopen jaren veel kennis en expertise opgedaan op het gebied van betekenisvol contact voor uiteenlopende doelgroepen en het organiseren van welzijnsactiviteiten. 1330 streeft naar een duurzame overdracht van deze kennis en expertise en om die reden worden er verschillende trainingen georganiseerd. De trainingen van 1330 worden altijd zo veel mogelijk op maat gemaakt. Zo garandeert 1330 dat haar aanbod aansluit op de (leer)behoeften en vragen van trainees.

Onze trainingen worden beoordeeld met gemiddeld een 8.4!

Behoefte aan een training die niet terugkomt in het overzicht? Neem vooral contact op! 1330 is continu in ontwikkeling en denkt graag in mogelijkheden.

1330 Gespreksleiders­training

Tijdens de 1330 Gespreksleiderstraining worden de juiste vaardigheden en technieken aangeleerd om de 1330 methodiek succesvol toe te passen.

Training 1330 voor mensen met dementie

De 1330 methodiek is doorontwikkeld en geschikt gemaakt voor mensen met lichte vormen van dementie. Tijdens deze training wordt extra aandacht besteedt aan gesprekstechnieken en -vaardigheden van belang zijn bij de communicatie met mensen met dementie.

Training Taboeonderwerpen

Seksualiteit, de dood of vragen over de laatste levensfase; mensen kunnen met zeer persoonlijke problemen aankloppen bij een (zorg)professional of vrijwilliger. Van een (zorg)professional mag worden verwacht dat hierop onbevooroordeeld, erkennend en professioneel wordt gereageerd, maar dat is lang niet altijd even makkelijk.

Training Vrijwilligers aantrekken en behouden

Het aantrekken, behouden en begeleiden van (jonge) vrijwilligers is voor veel zorg- en welzijnsorganisaties een grote uitdaging. Tijdens deze training worden praktische tips en ervaringen uitgewisseld.

“De middag was geen seconde saai ondanks dat ik al best veel trainingen heb gehad. Het was verfrissend, vernieuwend en bevestigend.”


Deelnemer training

Training Activerende en aantrekkelijke presentatie­technieken

Het vertellen van een verhaal, het geven van een college, het begeleiden van een kennissessie… altijd staat de vraag centraal: komt de boodschap goed over? In deze training kijken we naar het effect van de communicatiekanalen op de kwaliteit van je boodschap.

Training Verrijking van het welzijnsaanbod

Zorgorganisaties hebben de thema’s ‘zingeving’ & ‘kwalitatieve zorg’ hoog op de agenda staan. Met deze training maken we deze abstracte termen concreet en ondersteunen we (zorg)professionals hoe ze dit in de praktijk kunnen brengen.

Training Sociaal Ondernemerschap

van droom naar realisatie: Deze training is voor iedereen met een (ondernemers)droom, die er klaar voor is deze te delen en verspreiden.